Acvariul CMS GOBY 150 L

 

Se numeste CMS Goby 150 si este un acvariu destinat incepatorilor in acvaristica marina care vor o solutie plug and play si nu vor sa fie nevoiti sa faca upgrade-uri peste upgrade-uri.
Acvariul complet echipat poate tine cu succes majoritatea tipurilor de corali, nevertebrate si pesti de talie mica si medie (goby, blenni, clovni, etc.) si chiar vietuitoare mai pretentioase, ex: caluti de mare.
 
 
 
Caracteristici:
 
Refugiul utilizeaza spatiul la maxim punand un DSB sub skimmer (prima camera din dreapta) si lasand un spatiu foarte mare pentru mediile biologice (cele doua camere de la mijloc). De asemenea acesta ascunde toate echipamentele folosite lasand un display curat pentru vietuitoarele marine (skimmer-ul in prima camera / pompa si incalzitorul in camera 4).
 
Capacul din komatex e prevazut cu un orificiu pentru hranire pe care se poate aseza orice model de hranitor. In acelasi timp el poate fi ridicat cu totul cu usurinta pentru mentenanta display-ului sau a refugiului. Drosserele (care se incalzesc) sunt in afara capacului si ajuta la mentinerea unei temperaturi optime.
 
Spatiul din display este de 500/500/500mm si baza de 0,25 mp este arhisuficienta pentru o anemona mare cu doi clovni plus alti pesti si multe alte nevertebrate. Inaltimea mica permite luminii sa patrunda pana la nisip si veti putea tine si corali duri cand veti capata mai multa experienta fara sa faceti upgrade-uri.

 
Sticla este de 8mm pentru un grad de siguranta ridicat si toate laturile sunt cantuite profesional. Siliconul folosit pentru lipire poate fi atat negru cat si incolor.
Volumul total al acvariului este de 150 litri.
Peretele dintre refugiu si display este din sticla dublata de o placa de komatex care poate fi de diferite culori (si poate fi schimbata cu usurinta).
 
Standul are o singura usa si compartimentat 1/3 cu rafturi si 2/3 gol in ideea posibilitatii de a adauga o canistra, reactor de calciu sau chiar si un sump. Acesta se poate face cu usa pe laterala de 50 sau pe cea de 60 si compartimentarea se face conform cerintelor. (Puteti adauga , lumina, ventilatie, sertare, rafturi pentru carti, incuietoare cu cheie, etc)
 
Acvariul se face momentan pe comanda (se preda in 7 zile de la momentul platii avansului de 25%).
Pentru preturi va rog sa ne contactati pe email la office(at)accesorii-acvariu.ro
 
Lasati-ne parerile si intrebarile mai jos printr-un comentariu!
 
Cu consideratie,
Echipa Accesorii-Acvariu.Ro
 
Dati un Like si un Share pe Facebook paginii noastre: www.facebook.com/acvariu

6 thoughts on “Acvariul CMS GOBY 150 L

 1. Cat ar costa acvariul prezentat de dumneavoastra aici fara stand? se poate face cu latura bazei perpendiculara pe sump de 40 cm si cea paralela cu sump-ul de 60 ? Multumesc.

  • Acvariu complet lipit cu rame de 25mm sus si jos, perete despartitor intre display si refugiu din sticla plus komatex (poate fi negru sau albastru inchis): 680 lei
   Capac: 360 lei (komatex si 4x24w t5 socluri rezistente la apa si prize separate pentru cate doua neoane + 2 ventilatoare si sursa separata)
   Stand (mobilier): 360 lei

 2. Aveti un astfel de acvariu expus/functional sa pot vadea calitatea asamblarii/materialelor folosite. Sau poze in detaliu, cu lipiturile acvariului, standul, capacul? Ce tip de sticla/geam folositi?
  Va multumesc,
  Pahontu Gabriel

  • Buna ziua!
   Nu avem unul expus dar va pot da detalii. Sticla folosita este float taiata si cantuita in fabrica.
   Lipirea se face cu silicon dow corning transparent sau nu, cu sau fara cordon la alegere.
   Capacul din komatex dur colantat profesional. Instalatia electrica osram. Echipamente la alegerea clientului. Pe scurt totul este customizat iar daca clientul nu este multumit de produsul finit primeste avansul inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *