Cu pasi mici dar siguri!

 

Pe blogul nostru veti putea citi cel mai des noutatile si in acelasi timp, interactiona cu noi pentru a construi impreuna stocul de produse si vietati pe care ni-l dorim cu totii.

Pentru ca transparenta inseamna accesul la informatie venim cu update-urile (tot ce este scris mai jos cu bold) si asteptam feedback din partea voastra.

In primul rand in doar cateva zile vom putea demara activitatea comerciala a site-ului si ca orice inceput vom avea cateva surprize pentru cei mai rapizi clienti. Intrati pe site si abonati-va la newsletter pentru a beneficia bonusuri!

In al doilea rand, asa cum se poate citi si pe in sectiunea Despre noi de pe site, planul pentru 2011 arata astfel:

1. Aducerea NLS New Life Spectrum in Romania

 • Status: Negocieri avansate – Primul pachet voluminos de mancare pentru pesti este estimat sa ajunga la sfarsitul lui octombrie 2011. UPDATE! Status: Negocieri incheiate. Pachetul va ajunge la sfarsitul lui octombrie 2011.
 • Varietate: Mancare Small si Medium pentru pesti tropicali si de apa sarata (community fish, plus mancare ciclide, betta, discus, corali) UPDATE! Varietate: Spectrum Cichlid Formula 1mm 80gr si 150gr, Spectrum Freshwater Flakes with Garlic 45gr, Spectrum Saltwater Flakes with Garlic 45gr, Spectrum Discus Formula 1mm 150gr, Spectrum Marine Formula 1mm 80gr, Spectrum Community Formula 1mm 80gr, Spectrum Thera A Small Fish 0,5mm 75gr. 
 • Preturi: Similare cu bine cunoscutele preturi de Ebay.
2. Crearea unei crescatorii de pesti
 • Status: Am inceput prin crearea a doua acvarii mari (280 respectiv 350 litri) si a mai multor acvarii maternitate mici.
 • Suntem in negocieri avansate cu doi exportatori de pesti unde am gasit pesti F0 si F1 (F0 = pesti luati din natura, F1 = prima generatie crescuta in acvariu).
 • Vom incepe cu, mult iubitele, ciclide africane – Malawi si Tanganiyka. UPDATE: specii luate in calcul: 1. MALAWI : Sulphur Head Peacock- Alunocara maylandii, Cyrtocara elektra, Labidochromis chisumulae, Pseudotropheus Zebra (Varianta originala) Red+blue. 2. TANGANIYKA: Aulonocranus dewindti, Callochormis macrops, Callochromis pleurospilus, Lamprologus comp. kigoma, Lamprologus tetracanthus (asteptam recomandari din partea voastra).
 • Pasul urmator: Construire rastel acvarii: cca 3000 litri apa in 15 acvarii.
 • Data estimata pentru import: septembrie 2011; Comercializare pui F1 sau F2: noiembrie-decembrie 2011
3. Crearea unei diversitati de accesorii si echipamente
 • Status: Cautam echipamente pentru: Aditia de CO2, Automatizare (Controllere Temperatura, Controllere PH, Computere de acvariu), Iluminare (lampi T5, T2, MH si LED). UPDATE: status de negociere pentru o comanda de lampi (t5, mh si LED).
 • Cautam solutii All-In-One: Acvarii cu sump complet echipate pentru apa sarata si nu numai, Acvarii nano (30-50L) de calitate (echipamente ascunse, iluminare LED sau T2 pe cat posibil) la preturi.
 • Telul este sa aduce aceste echipamente la preturi foarte bune.
 • Data estimata pentru urmatorul pachet care va contine elemente din cele precizate mai sus: decembrie 2011
Am zis si vom repeta, daca considerati ca ar trebui sa mai fie si alte produse prezente pe piata din Romania nu ezitati sa comentati la acest post sau sa ne trimiteti un mesaj aici si va vom raspunde de indata!
Va multumim pentru vizita si va dorim ape limpezi!
Cu consideratie,
Echipa Accesorii-Acvariu.ro

8 thoughts on “Cu pasi mici dar siguri!

 1. Mult noroc si la cat mai multe produse pe stoc , si asteptam cu nerabdare comanda , eu ce as cumpara in viitor ar fi : ph controller si o electrovalva , nu de alta dar preturile ar fi pe masura adica mult sub preturile produselor de firma de la noi , si tare curios as fi cum s-ar preta o lampa cu leduri la un plantat sau si mai ales la un marin daca satisfac necesarul de lumina pentru corali si alte vietuioare si daca au spectrul necesar , insa pana sa afla pareri si rezultate la produsele testate avem nevoie de rabdare 😀 . Succes

 2. Pentru ca eu folosesc un filtrul de la el , modelul 302 pot sa spun ca sunt foarte multumit de filtrul , ieftin si bun exact de ce ai nevoie , doar ca acum imi pare rau ca nu l-am luat si cu lampa uv. Eu il folosesc in momentul de fata la un acv cu ciclide face fata cu brio , si in viitorul apropiat il voi testa sa vad daca face fata la un acv de 180 litri . Daca este nevoie voi reveni cu mai multe detalii in viitor.

  • Marfa este pe drum. De indata ce stim mai multe aici vom posta update-urile. Ati mai folosit NLS? Ce sortiment asteptati cel mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *