Filtru extern pentru acvariu exceptional!

    Este vorba de noua gama de filtre (J)HW 40x cu debite de la 1000 pana la 2000 litri pe ora si cu optiunea de UV incorporat. Ca sa intelegem ce inseamna un filtru bun trebuie sa intelegem in primul rand filtrarea si rolul ei in acvariu. Filtrarea este de trei tipuri: 1: Mecanica – oprirea impuritatilor din apa; 2: Biologica – descompunerea impuritatilor si resturilor cu ajutorul bacteriilor benefice; 3: Chimica – scoaterea din apa a medicamentelor, fertilizantilor, etc cu ajutorul carbunelui activ; Filtrele JHW au nu numai un debit foarte mare dar si sertare spatioase in care se pot pune multe materiale filtrante pentru a facilita filtrarea biologica si chimica. Rolul filtrarii este de a descompune resturile biologice si de a oxigena apa prin miscare. In al doilea rand silentiozitatea este de asemenea un aspect foarte important. Pentru a vedea exact ce se intampla cand folosesti o pompa de calitate in combinatie cu picioare de cauciuc trebuie sa detii un filtru JHW. Dormi cu acvariul in camera? Noapte va trebui sa iti instalezi un moonlight sau sa deschizi lumina pentru fi sigur ca acvariul este inca pe pozitie.

    In al treilea rand trebuie sa ne gandim la functionalitate. Filtrul UV preia in acvariu, munca Soarelui din natura. Lumina ultravioleta omoara bacteriile si neutralizeaza sporii algelor. Filtrele JHW au becul UV incorporat iar apa curge pe langa bec intru-un canal spiralat, pentru a asigura un contact cat mai prelungit cu lumina. In acelasi timp, fiind incorporata in filtru, aceasta nu reduce debitul asa cum o fac filtrele externe montate pe furtunul de retur. Daca adunam la aceste aspecte pretul foarte mic (aproape la jumatate din pretul unui filtru cu debit/marime egale) vom gasi un echipament de calitate, la un pret exceptional. Analiza de pret: Filtru extern cu debit cca 1000l/h: 400-500 lei (pret producator+adaos importator+adaos distribuitor+adaos comerciant) Filtru UV extern 9W: 200 lei Filtru JHW402b (1000l/h + UV 9W): 250 lei (pret de importator) Nici nu are rost sa vorbim de variantele mai puternice unde economiile si performantele cresc exponential. Pentru si mai multe informatii putem oricand folosi Google-ul pentru a cauta recenziile si experientele utilizatorilor din intreaga lume.

    Folositi un filtru JHW? Spuneti-ne despre experienta voastra aici!

    Ape limpezi!

Articol realizat de www.accesorii-acvariu.ro

5 thoughts on “Filtru extern pentru acvariu exceptional!

 1. Un filtru de exceptie cu:
  Accesorii 10/10 (vine de la a la z cu mai multe fitinguri decat Eheim)
  Silentiozitate 9/10 (silentios)
  Performanta 10/10 (ridica pana la 2 m coloana de apa)
  Consum 7/10 (50W)

  Recomand tuturor care au nevoie de un filtru bun si performant, pastrand in acelasi timp un pret rezonabil.

 2. Folosesc un filtru 404b la un acvariu de 270L (plantat). Sunt foarte multumit, Apa este cristal, neexistand particule in suspensie prin apa.
  Calitate / Pret nota 10.

 3. Pingback: Ciclide Africane – 270 L – Alunocara Firefish Heaven | Aquapedia

 4. Pingback: Ciclide Africane – 270 L – Malawi Tank | Aquapedia

 5. Pingback: Imi fac acvariu de ciclide! Ghid pas cu pas. | Aquapedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *