In curand: Decoruri 3D Hand Made

 

In curand vom edita sectiunea Decoruri Pe Comanda cu cele din imaginile de mai jos urmand sa adaugam alte 150 de variante in timp util. Decorurile se fac pe comanda in functie de acvariu dvs. si de dimensiunile sale.

Se pot face decoruri care acopera doar fundalul, fundalul si o laterala, fundalul si doua laterale ba chiar si sectiuni pentru suprafata apei. Imaginatia dvs. este singura limita si stim ca in cazul acvaristilor imaginatia nu este o problema!

Beneficiul principal este calitatea executarii, faptul ca decorurile sunt goale si nu pun presiune pe sticla, faptul ca pot fi asezate cu usurinta in acvariu iar spatiul din spatele lor poate fi folosit ca suport pentru o filtrare biologica de calitate.

Toate decorurile sunt fish & eco friendly si pot fi folosite zeci de ani cu succes. Acestea vin segmentate dupa forma rocilor si astfel se previn lipiturile longitudinale vizibile si nu ramane decat un decor uniform si natural.

Preturile variaza in functie de dimensiuni si de complexitatea fundalului.

Pentru cotatii de pret nu ezitati sa ne contactati si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp cu putinta chiar daca decorurile inca nu sunt prezente pe pagina noastra de Decoruri pe Comanda.

Update Iulie 2013:
Datorita comenzilor si am reusit sa negociem atat pretul decorurilor cat si transport gratuit (-50euro). Decorurile mici, facute dupa design-ul dvs. ajung la preturi de magazin sau mai mici! De asemenea, decorurile pot fi pline sau goale, instalabile cu silicon sau magneti!

Cu consideratie,

Echipa Accesorii-Acvariu.Ro

11 thoughts on “In curand: Decoruri 3D Hand Made

 1. Buna ziua!
  Ma intereseaza, pentrul viitorul meu proiect, pretul pentru un decor 3d, nr 37. Acvariu va avea urmatoarele dimensiuni: 280L/70l/53h. As dori pentru fundal si  2 laterale.
     Multumesc anticipat!

 2. Pingback: Primul acvariu realizat folosind Decorul 3d facut pe comanda | Blogul accesorii-acvariu.ro

 3.                 Va multumesc frumos pentru raspunsul promt! Imeadiat ce finalizez constructia acvariului, o sa va contactez pentru stabilirea detaliilor. 

 4. Datorita comenzilor si am reusit sa negociem atat pretul decorurilor cat si transport gratuit (-50euro). Decorurile mici, facute dupa design-ul dvs. ajung la preturi de magazin sau mai mici! De asemenea, decorurile pot fi pline sau goale, instalabile cu silicon sau magneti!

 5. Buna ziua.
  Ce pret ar avea cu tot cu transport pana in campia turzii, jud.cluj decorul nr.4 la dimensiunile de 150-50cm
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *