Primul acvariu realizat folosind Decorul 3d facut pe comanda

Acvariul are dimensiunile 2700/250/550mm (L/l/h) si datorita cerintei clientului stricte privind latimea a trebuit sa gasim o solutie pentru optimizarea decorului. Orice varianta de colant, komatex, spate vopsit, etc ar fi dat senzatia de stramtoare si decor fals iar solutia adoptata de noi , speram sa fie ce mai de efect! Intr-un sondaj efectuat in randul hobby-istilor cu privire la latimea acvariului am calculat o medie de 43 cm latime (de la 25 cm real 22) ceea ce inseamna ca efectul 3d oferit de decor isi face efectul.

Latimea decorului a fost creata pe comanda pentru a nu ocupa prea mult spatiu de inot dar pentru a asigura efectul 3d am cerut surplombe mari (una are 13 cm (vezi stanga sus) si altele doua au 11 si 9 cm (mijloc respectiv dreapta).

Pestii au fost extrem de multumiti si la doar cateva ore de la adaugare deja colonizau atat zonele de la baza cat si, spre surprinderea noastra, crapaturile mari din decor.
 

Acvariul are o responsabilitate enorma fiind plasat intr-un spital de pediatrie unde va trebui sa desfete privirile copiilor si parintilor si sa transforme un spital intr-un mediu natural si calduros.

 

Sper sa va placa designul si asteptam opiniile dvs.

In galerie aveti atat randarea in 3D Studio Max (ultima poza) facuta initial ca target pentru proiect cat si varianta finala a proiectului.

Mai multe modele de decor puteti vizualiza aici: http://blog.accesorii-acvariu.ro/in-curand-decoruri-3d-hand-made/

Pentru orice informatii nu ezitat sa ne contactati!

 

Cu consideratie,

Echipa Accesorii-Acvariu.Ro

4 thoughts on “Primul acvariu realizat folosind Decorul 3d facut pe comanda

    • Complet de acord! A fost decorul perfect pentru latimea mica pusa la dispozitie de client. Chiar daca mai ia din spatiul (si asa mic) creeaza si locuri de ascuns pentru masculii dominanti si o imagine frumoasa pentru privitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *