Updates! Bubble Magus Romania!

Ei.. manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce-i! Am zis ca avem o surpriza pentru comunitatea acvaristica din Romania si aceasta surpriza este ca incepand cu anul acesta Accesorii-Acvariu.ro aduce in Romania echipamentele marca Bubble Magus.

Mai jos veti regasi o lista cu echipamentele din aceasta prima comanda! Data estimata pentru comercializare a fost initial 15-20 februarie dar datorita unor sarbatori si evenimente neprevazute aceasta data a fost amanata pe 10-15 martie.

Daca nu stiti deja, Bubble Magus este firma care produce faimoasele Nac-uri si Hero-uri, skimmerele care dau rezultate exceptionale in orice acvariu de apa sarata si care sunt si accesibile dpdv financiar tuturor acvaristilor. Dovezi ale calitatii, functionalitatii si fiabilitatii acestor echipamente le puteti gasi pe toate forumurile de specialitate din SUA, UK, IT, SP, DE, AU si multe multe alte tari.

Ne-a intrebat foarte multa lume la ce preturi vom aduce skimmerele si i-am orientat catre fish-street pentru ca momentan nu avem preturile foarte bine definite. Taxele vamale, facturile si toate celelalte cheltuieli vor fi adunate si abia cand va ajunge marfa in depozit vom putea oferi preturi exacte dar ca exemplu:

NAC6: pe fish-street : 130$ + 76$ = 206$ (livrarea in 10-16zile) fara garantie

pe accesorii-acvariu: 130$ + 10-24% = 143-161$ ( tva inclus , disponibilitate imediata, garantie 12 luni si consumabile in stoc)

Deci va fi mai avantajoasa achizitia din site si din punct de vedere financiar si datorita garantiei comerciale oferite echipamentelor.

Promisiunea noastra este ca tot la noi veti gasi cele mai bune preturi!

In aceasta prima comanda vor predomina skimmerele NAC si pe langa ele veti putea gasi reactoare de calciu, denitrificatoare, suporti pentru saculeti filtranti si saculetii aferenti, controlere de temperatura, dozatoare automate cu controller si accesoriile aferente si altele! In urmatoarea comanda (care va fi facuta la sfarsitul lui martie) vom aduce si seria de skimmere Hero si vom mari stocurile de Nac.

Mai jos o parte din echipamentele aduse:

NacQQ , Nac 3 , Nac 3+ , Nac 3.5 Cone Skimmer , Nac 5A , Nac 5E , Nac 66 , Nac 7 , Nac 9

Mini 80 Filter , N120AT (denitrificator) , C100-1AT , C100-2

Auto topoff , Controler temperatura , Suporti si saculeti pentru prefiltrare , Ciment pentru corali , Moonlight-uri

Dozatoare automate de lichide cu controler si accesorii

Mai multe specificatii in curand! Lucram la traducerile in limba romana a manualelor de utilizare.

Daca doriti mai multe informatii va rugam sa ne contactati fie pe www.facebook.com/acvariu fie la office(at)accesorii-acvariu.ro.

P.S. Totodata ne vor sosi si cateva sute de pompe de valuri JVP (nu vor mai fi probleme de disponibilitate de stoc), fitingaraie de plastic si multe multe alte echipamente si materiale filtrante. Avem in total peste 2.2 tone de accesorii pentru acvaristica! Va asteptam la despachetare :)!

Cu stima si consideratie,

Echipa accesorii-acvariu.ro

www.accesorii-acvariu.ro

2 thoughts on “Updates! Bubble Magus Romania!

 1. Datorita conditiilor neprielnice livrarea va intarzia 2 saptamani. Data estimata de ajungere in Romania este 30 martie si desfacerea in depozit va fi pe 2-3 aprilie. Ne pare rau pentru intarziere!

 2. Updates:

  Pe 29 martie a ajuns marfa in Constanta, iar astazi 3 aprilie ajunge in vama in Bucuresti.

  Facem presiuni ca sa se finalizeze oficilitatile vamale si sa aducem marfa in depozit.

  Va tinem la curent aici si pe pagina noastre de Facebook: http://www.facebook.com/acvariu

  Vom posta un sneak preview in curand iar preturile si lista de produse le vor primi toti utilizatorii care au cont pe http://www.accesorii-acvariu.ro in una din noptile urmatoare.

  Ape limpezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *